• Planter, du ikke finder andre steder
  • Fri fragt over 1500 kr.
Indkøbskurv0,00 DKK
0
Planteskole

Planteskole

Vores mål og drøm med vores planteskole i Gislev er en planteskole, som ikke kun sælger planter, men også kan inspirere og formidle om skovhaveprincipperne, og hvordan man kan praktisere det selv. Og det er, hvad enten man bare vil have nogle sjove og lækre planter til villahaven, et lille spiseligt skovhavebed eller måske vil gå hele vejen og etablere sin egen spiselige skovhave.

Planteskolen skal være lige så meget oplevelse og vidensdeling om skovhaver, som den skal være en produktionsplanteskole. Et fedt sted at besøge for at blive klogere, opleve og måske også købe en ny og spændende spiselig plante med hjem.

Vi mener, at skovhaver kan noget ingen anden dyrkningsform kan, og vi vil gerne være en lille del af den grønne omstilling - det har vi brug for din støtte til at realisere i forbindelse med denne kampagne.

 

Vi er allerede godt i gang med planteskolen og har etableret drivhus og over 100 forskellige unikke planter. Mange nye moderplanter er allerede i jorden til den fremtidige produktion.

Du er altid velkommen til at komme på besøg i planteskolen, men ring og aftalt tiden inde, så du er sikker på, at vi er klar til at tage imod dig.