• Planter, du ikke finder andre steder
  • Fri fragt over 1500 kr.
Indkøbskurv0,00 DKK
0
Den levende planteskole - planter til din skovhave

Den levende planteskole - planter til din skovhave

 

Vi startede opformeringen af planter til eget forbrug i 2019, fordi vi selv manglede sjove, spændende og spiselige planter til vores egne skovhaver.

Allerede året efter tog det lidt om sig, og nu har vi en lille planteskole med plads til små 4000 træer og buske om året, plus bunddækker. Sådan kan det jo gå, når man ernærer sig af sin hobby. 

Derfor drømmer vi nu om at skabe en levende skovhaveplanteskole i Gislev (Fyn), som ikke kun sælger sjove spiselige planter, men som også med tiden kan fungere som et formidlingscenter og inspiratorie for skovhaveprincipperne og alle de fantastiske spiselige skovhaveplanter.

Men uanset om man "bare" vil have nogle sjove spiselige planter med hjem til villahaven, vil have et lille skovhave-inspireret bed, har en skovhave eller vil i gang med en skovhave, så skal vores planteskole være et spændende og inspirerende sted at besøge.

Vi mener, at skovhaver er for alle, og vi håber, at vores planteskole kan blive en lille del af den grønne omstilling, vi - som samfund - står overfor.

Onlineplanteskole

Men da det tager tid at skabe sådan et sted drives planteskolen stadig primært som en onlineplanteskole, hvor du kan bestille dine planter og få dem leveret lige til døren. Vi pakker dine bestilte planter forsvarligt og sender dem ud i landet.

Når du bestiller planter ser processen således ud:

  1. Du bestiller planter på en vilkårlig ugedage
  2. Den efterfølgende mandag/tirsdag pakker vi dine planter
  3. Tirsdag/onsdag sender vi dine planter
  4. Onsdag/torsdag modtager du dine planter.

Du kan også vælge at afhente dine planter i planteskolen efter aftale herom.

Derudover er du altid velkommen til at komme på besøg i planteskolen, men ring og aftal tidspunktet inden, så du er sikker på, at vi er klar til at tage imod dig.

Bestil dine planter her: Planteskolen (skovhaver.dk)

Planteskolen er åben døgnet rundt.

Vores planteskole drives primært som en onlineplanteskole, hvor du kan bestille dine planter her på webshoppen og få dem leveret lige til døren eller vælge selv at afhente dem i planteskolen efter aftale med Jakob, på adressen:

Søltvej 24A, 5854 Gislev 

Vi fortsætter succes med at holde fysisk åbent på udvalgte dage. Kom og oplev vores lille planteskole, se vores store udvalg af spændende spiselige planter og gå en tur i skovhaven. Vi glæder os til at se jer :)

FYSISK ÅBENT I PLANTESKOLEN EFTERÅRET 2024

  • Datoer kommer snart

PLANTEMARKEDER I EFTERÅRET 2024

  • Geografisk Have i Kolding d. 7. september

Du er også altid velkommen til at komme på besøg i planteskolen udenfor  åbningstiderne, men ring og aftal tidspunktet inden, så du er sikker på, at vi er klar til at tage imod dig.