• Planter, du ikke finder andre steder
  • Fri fragt over 1500 kr.
Indkøbskurv0,00 DKK
0
Skovhavebesøg

Skovhavebesøg

Gør din have til en skovhave og fordyb dig i naturens magi

Book et skovhave besøg.

Kender du følelsen af at gå rundt i din have, hvor lysten til forandring spirer, men du er usikker på, hvordan du skal gribe det an? Ønsker du at forvandle din have til en frodig og bæredygtig oase, men mangler retningen og inspirationen?

Så er løsningen til dig her, for vores skovhavebesøg er den perfekte løsning til at guide dig på rejsen mod din drømmehave.

 

Hvad er et skovhavebesøg?

Under et skovhavebesøg vil vi sammen gennemgå din nuværende have og tale om, hvad der fungerer godt, og hvad der måske ikke fungerer så godt. Vi analyserer de eksisterende planter og beplantninger og vurderer, om de kan udgøre en solid base for din kommende skovhave.

 

Nogle af de mest afgørende aspekter ved skovhaveplanlægning er beliggenheden af haven i forhold til dit hus samt solindstrålingen. Vi vil nøje overveje disse faktorer og identificere den optimale placering til din kommende skovhave.


Men hvad får du egentlig ud af et skovhavebesøg?

  • Du kan se frem til 1-1,5 timers personlig "walk & talk" med en skovhaveekspert, der vil indføre dig i skovhavens forunderlige verden.
  • Du vil lære, hvorfor skovhaver er en fantastisk tilgang for haveejere, der ønsker at gøre en positiv forskel for naturen og samtidig skabe en inspirerende udendørs oase for sig selv.
  • Du får konkrete råd og vejledning til, hvordan du kan komme i gang med din skovhave både med henblik på designproces, plantevalg og praktisk tilgang.
  • Vores ekspert vil give dig værdifulde inputs og rådgive dig om, hvordan du bedst fortsætter med næste skridt i netop din have.
  • På baggrund af et skovhavebesøg kan vi udarbejde et personligt skovhavedesign til dig, som gør dig i stand til at anlægge din egen unikke skovhave ud fra en plan, vi har lavet. Læs mere om et personligt skovhavedesign her: www.skovhaver.dk/skovhavedesign


Hvem er skovhaveeksperterne?

Vi hedder Jakob og Mads og har drevet Skovhaver.dk i 4 år. Vi er begge uddannede Skov- og Landskabsingeniører fra Københavns Universitet og har taget adskillige kurser om skovhaver. Du kan læse meget mere om os her: Hvem er vi? (skovhaver.dk) .


 

Men hvordan booker du så et skovhavebesøg?

Det er nemt! Du kan booke et besøg lige her og ellers er du velkommen til at kontakte os.

 

Vi ser frem til at høre fra dig og hjælpe dig med at realisere din skovhavevision.

 

 

Hvad koster et skovhavebesøg?

Nu tænker du måske på prisen. Et skovhavebesøg koster kun 1.950 kr. (inkl. moms og de første 50 km), og denne investering vil helt sikkert være det værd, når du oplever forvandlingen af din have til en frodig og harmonisk skovhave. Bemærk, at der kan være ekstra omkostninger for kørsel. Kørsel beregnes vest for Storebælt fra Gislev på Fyn og øst for Storebælt fra Hellebæk i Nordsjælland.

 

Så hvorfor vente? Begynd din egen skovhaverejse med et skovhavebesøg og book et besøg allerede i dag!

 

Tag det første skridt mod at skabe en bæredygtig have, der vil inspirere dig selv og dine gæster, samtidig med at du bidrager positivt til naturen. Vi står klar til at guide dig på vejen mod din drømmehave, så kontakt os nu, og lad eventyret begynde!