• Fri fragt over 1500 kr.
  • Planter, du ikke finder andre steder
Indkøbskurv0,00 DKK
0

Skovhavedesign

 

Personligt skovhavedesign

Hos Skovhaver.dk har specialiseret os i at skabe unikke og smukke haveløsninger med afsæt i skovhaveprincipperne og med fokus på dine behov. Vi mener, at skovhaver er for alle, og derfor sætter vi en ære i at skræddersy skovhaven til netop din have og dine ønsker og behov. 

“Der findes ikke to ens skovhaver, for der findes ikke to ens skovhaveejere”

Med et personligt skovhavedesign fra os er du klædt bedst muligt på til at komme i gang med din helt egen spiselige skovhave til gavn for dig og naturen.

Et personligt skovhavedesign fra os indeholder:

  • Målfaste tegninger over din nye skovhave
  • Komplet planteliste
  • Skriftlig beskrivelse af din nye skovhave
  • Blomstrings- og høstkalender
  • Anlægsguiden - Kom godt i gang med din skovhave

Et personligt skovhavedesign koster 9.995 ,- + plus kørsel for en skovhave optil 400 m2.

Hvordan fungerer det?

Vi kommer ud og besøger dig, og sammen går vi en tur i haven og får en snak om mulighederne samt dine ønsker og behov. Derefter udarbejder vi dit skovhavedesign, og du modtager det med posten efter et par uger. Vi tilbyder altid en opfølgende og uddybende snak i telefonen, efter at du har modtaget dit design, så du er klædt bedst muligt på til at komme i gang med din nye skovhave. 

Vi designer og anlægger skovhaver for private, institutioner, kommuner og virksomheder i hele landet, så tøv ikke med at kontakte os. Vi kan helt sikkert finde en spiselig løsning, der passer til lige præcis dine behov. 

Men ring eller skriv, vi er lige så rummelige og fleksible som skovhaverne selv.

 

Til dig med den lidt større have/ejendom

Vi udarbejder også større beplantningsplaner. Med vores baggrund som skov- og landskabsingeniører er vi klædt fagligt på til også at kunne forvalte og planlægge hektarer i stedet for m2. Vi har udarbejdet flere beplantningsplaner på større og mindre landbrugsejendomme, og vi kan helt sikkert også finde en løsning for dig.

Ring eller skriv for en uforpligtende snak.

 

Temahaverne

Her er den “simple” løsning til dig med den lille have eller til dig, der bare gerne vil i gang med et nemt og overskueligt ekstra element i din have.

Vi har udarbejdet tre forskellige temaskovhavedesign, som indeholder alle elementerne fra en rigtig skovhave. Det eneste du skal gøre, er at finde det helt rigtige sted i haven, og så er du klar til at plante. 

Nogle bruger dem en til en, andre bruger dem som inspiration og justerer fx lidt på formen, for at det lige passer i deres have.

Med et af disse designs er du med andre ord klar til at komme i gang med din helt egen skovhave, nemt og billigt.

Læs mere om, hvad de hver især indeholder.