• Planter, du ikke finder andre steder
  • Fri fragt over 1500 kr.
Indkøbskurv0,00 DKK
0

Kort om planteskolen

Vi startede opformeringen af planter til eget forbrug i 2019 fordi vi selv manglede sjove, spændende og spiselige planter til vores egne skovhaver, men allerede året efter tog det lidt om sig og nu små 3 år efter har vi en lille planteskole med plads til små 4000 træer og buske om året, plus bunddækker. Sådan kan det jo gå når man ernærer sig af sin hobby. 

Derfor drømmer vi nu om at skabe en levende skovhave planteskole i Gislev (Fyn), som ikke kun sælger sjove spiselige planter, men som også med tiden kan fungere som et formidlingscenter og inspiratorie for skovhaveprincipperne og alle de fantastiske spiselige skovhave planter. Men uanset om man "bare" vil have nogle sjove spiselige planter med hjem til villahaven, et lille skovhave inspireret bed, har en skovhave eller vil i gang med en skovhave, så skal vores planteskole være et spændende og inspirerende sted at besøge.

Vi mener, at skovhaver er for alle, og vi håber at vores planteskole kan blive en lille del af den grønne omstilling, vi, som samfund, står overfor.

Onlineplanteskole

Men da det tager tid at skabe sådan et sted drives planteskolen dog stadig primært som en onlineplanteskole hvor du kan bestille dine planter, her på webshoppen, og få dem leveret lige til døren. Vi pakker dine bestilte planter forsvarligt og sender dem ud i landet.

Vi pakker hver mandag og tirsdag og sender planterne afsted enten tirsdag eller onsdag så du modtager dem onsdag eller torsdag.

Du kan også vælge at afhente dine planter i planteskolen efter aftale herom.

Derudover er du altid velkommen til at komme på besøg i planteskolen, men ring og aftal tidspunktet inden, så du er sikker på, at vi er klar til at tage imod dig.