• Planter, du ikke finder andre steder
  • Fri fragt over 1500 kr.
Indkøbskurv0,00 DKK
0

"Carmine Jewel" (dværgkirsebær) - En overset perle i skovhaven

Udgivet 02. marts 2024 af Mads Krarup

Vi elsker at udforske og dele de bedste skovhavsoplevelser og spændende planter med jer. Her vil vi introducere jer til en ægte perle, der fortjener mere opmærksomhed i danske skovhaver - "Carmine Jewel," det charmerende dværgkirsebær fra Canada.

 

Dværgkirsebær: Den ideelle skovhavsbusk

Dværgkirsebær er en ideel tilføjelse til enhver skovhave. Denne højproduktive busk, der kun når en højde på 2-3 meter og en bredde på maksimalt 1,5 meter, passer perfekt ind i skovhaven. Det stopper dog ikke her - "Carmine Jewel" er en variant, vi hos Skovhaver.dk har forelsket os i. Den er ikke kun spiselig, men også utrolig smuk!

 

Skønhed og funktionalitet

I april lyser "Carmine Jewel" op i haven med sin overdådige blomstring af elegante hvide blomster. Efterfølgende giver den os mørkerøde kirsebær med en smag, der bedst kan beskrives som en fusion af lækre søde kirsebær og komplekse smagsnuancer i surkirsebær. Disse bær er ikke kun en fryd for øjet, men også smagsmæssigt gode.

 

Nem høst og beskyttelse mod fugle

Den kompakte størrelse af busken gør det let at høste kirsebær, og hvis du vil være sikker på at nyde dem selv før fuglene, kan du enkelt beskytte busken med et net. Så kan du se frem til at høste dine egne, friske kirsebær direkte fra haven.

 

Anvendelsesmuligheder i haven og køkkenet

Vi elsker at bruge "Carmine Jewel" i skovhaver, som spiselige hække, eller til at skabe mindre læhegn. Men disse dværgkirsebær er alsidige nok til at dyrkes i en stor krukke på terrassen eller altanen. Forestil dig at have din egen kirsebærhave lige uden for døren!

 

Opskrift: Carmine Jewel Kirsebærsauce

Ingredienser:

Friske "Carmine Jewel" kirsebær

Sukker efter smag (omkring 100 g pr. 500 g kirsebær)

Citronsaft for friskhed 

 

Sådan gør du:

Skyl kirsebærrene og fjern sten.

Kog dem sammen med sukker og citronsaft.

Simrer indtil saucen tykner.

Lad det køle af og nyd den friske, hjemmelavede kirsebærsauce.

 

Få "Carmine Jewel" til din skovhave!

Er du klar til at tilføje denne oversete perle til din skovhave? Køb dine egne "Carmine Jewel" dværgkirsebær her: https://www.skovhaver.dk/dvaergkirsebaer-carmine-jewel. Lad din have drage fordel af skønheden og smagen af disse fantastiske buske!

Relaterede produkter